• Kiest u liever voor zekerheid?
  Kiest u liever voor zekerheid?
 • Hoeveel risico neemt u?
  Hoeveel risico neemt u?
 • Doe de gratis verzekeringscheck!
  Doe de gratis verzekeringscheck!
 • Weet u of u goed verzekerd bent?
  Weet u of u goed verzekerd bent?
 • Geen vangnet betekent risico’s!
  Geen vangnet betekent risico’s!
 • Welk risico neemt u?
  Welk risico neemt u?

Bel mij terug

 • Dutch (NL) translation has not been installed, but is available. To fix this problem simply install this extension once again, without uninstalling it. Learn more.

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

.

Advies op afstand

Verzekeringen

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten, uiteraard is dit ook bij ons mogelijk. Daarnaast bieden wij iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet. Een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremie tonen.

Verzekeringsadvies op maat

Vanuit ons kantoor in Gorredijk adviseren wij over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier. Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft zodat u bij eventuele schade niet erachter komt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. Onze service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat diverse particulieren uit Gorredijk en omstreken al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. U bent van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met ons op voor advies.

Hoe gaan wij voor u te werk?

Bij de advisering voor verzekeringen gaan wij altijd volgens een vast stappenplan te werk. Het voordeel hiervan is dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, wat de kosten zijn voor onze werkzaamheden en dat u zelf kunt beslissen of en wanneer u de volgende stap neemt. Hieronder ziet u welke stappen dit zijn.

Orientatie

U maakt kennis met onze verzekeringsadviseur en geeft aan op welk gebied u onze hulp nodig heeft: advies voor uw verzekeringen. Vervolgens wordt u uitgelegd hoe het stappenplan er uit ziet en hoe wij daarvoor worden beloond. Ook maken wij als dit nodig is een premieberekening voor u. Als u besluit om de volgende stap te nemen, maken we samen met u een opdrachtbevestiging waarin onze werkzaamheden duidelijk omschreven zijn. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Verzekeringsprofiel

Al onze adviezen zijn gebaseerd op een Persoonlijk Verzekeringsprofiel (PVP). JE assurantien & hypotheken inventariseert samen met u uw situatie en wensen. Ook worden uw lopende verzekeringen in kaart gebracht. Aan de hand van de geïnventariseerde gegevens kan onze adviseur een offerte opstellen die voor uw situatie op maat is gemaakt.

Advies

Aan de hand van het Persoonlijk Verzekeringsprofiel (PVP) onderzoeken wij voor u welk verzekeringspakket goed past bij uw situatie en wensen. Hierbij wordt gezocht naar een verzekering waarbij de prijs en kwaliteit zich goed tot elkaar verhouden. Ook wordt rekening gehouden met de kwaliteit van de dienstverlening van de verzekeraar, zoals bijvoorbeeld de snelheid en correctheid bij schadeafhandeling.

Bemiddeling

Maakt u gebruik van ons voorstel, dan begeleiden wij voor u alle administratieve zaken die met het definitief afsluiten van de verzekeringen samenhangen. Denkt u hierbij aan het aanvragen van de producten, en de contacten met verzekeraars over acceptatie en voortgang. Mocht dit nodig zijn dan verzorgen wij voor u ook de opzeggingen van uw 'oude' verzekeringen

Nazorg

Onze dienstverlening houdt niet op nadat het advies en de bemiddeling zijn afgerond. Daarom bieden wij u een Verzekeringsdvies abonnement aan met de hierna omschreven dienstverlening. Eens per 3 jaar, of bij een tussentijdse wijziging of adviesvraag, zullen wij u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Hierbij zal uw Persoonlijk Verzekeringsprofiel worden bijgewerkt. Op basis van dit profiel kunnen wij bekijken of uw verzekeringen nog aansluiten op uw persoonlijke situatie en wensen. Waar nodig kunnen wij u adviseren over aanpassingen van de bij ons geadministreerde verzekeringsproducten.

Schade melden!

Heeft u een schade-geval die u wilt melden? Klik dan hier voor verdere instructies.

SCHADE MELDEN

Naar JE polismap!

Wilt u informatie inzien over uw lopende polissen? Maak dan gebruik van ‘JE polismap’.

JE POLISMAP

 • Dutch (NL) translation has not been installed, but is available. To fix this problem simply install this extension once again, without uninstalling it. Learn more.

Gratis verzekerings scan! Ja, ik wil een GRATIS verzekeringsscan.